Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Een afscheidsfotograaf op de begrafenis of bij de crematie, dat is toch niet echt het moment om mooie plaatjes te schieten??? Dit is een veel voorkomende gedachte die wij graag willen weerleggen…

Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken. Vaak is het een hele emotionele gebeurtenis die vaak door mensen in een stroomversnelling wordt ervaren en of doorleeft. Helaas wordt dan vaak niet alles goed opgeslagen en beleefd, hoe mooi is het dan dat je er prachtige foto’s van hebt in een mooi album om in te bladeren, de herinnering van die dag te herleven of gewoon om is te kijken wie er nou eigenlijk allemaal waren.

Een afscheidsfotograaf is altijd op de achtergrond aanwezig en zal dus nooit in de weg staan tijdens een afscheid. Zij leggen dat ene moment vast waarop de grote zus nog even gedag zegt tegen haar zusje of de vader die zijn dochter vasthoudt tijdens een moeilijk moment of die ene oma die de andere oma troost tijdens een mooi zacht liedje. Deze momenten zullen voor altijd dierbaar zijn en door het afscheid vast te leggen in beeld blijft ook de herinnering tastbaar.

Wij raden het u van harte aan om een afscheidsfotograaf bij de verdrietigste momenten te laten meekijken door de lens om zo liefdevolle herinneringen van de begrafenis of crematie vast te leggen. Uiteraard kan een afscheidsfotograaf al eerder worden ingeschakeld, bij de bevalling van een stil geboren kindje kunnen zij dit tot een mooie tastbare herinnering maken. Tevens de dagen ervoor en erna kunnen vastgelegd worden om zo de hele periode een herinnering aan liefde, connectie en samenzijn te maken.

One Comment

  1. Een WordPress commentator

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>